АГРЕГАТ ДЛЯ СУШІННЯ МАРКИ ВС-150-КПІ

Анотація

Висушений молочний білок - казеін є одним з найважливіших продуктів експорту України.Технологія отримання технічного казеїну передбачає такі операції: -отримання казеіну сирцю -пресування -подрібнення -сушіння Сушарка ВС-150-КПІ була створена для забеспечення потреб невеликих виробництв з об'ємом переробки молока до 40 т/зміну. Готовий продукт - це сухе щільне зерно любої форми. Розміри зерна для І-го вищого сорту не повинні перевищувати 5 мм, для ІІ-го до 10 мм однорідного кольору згідно зразка. Масова доля вологі повинна бути не більше 12%, при збільшеній вологості продукт погано зберігається. Зменшення вологості веде до зниження виходу продукта і збитків. Завдання отримання продукта з оптимальною вологістю дуже важлива і її можна досягти за допомогою сушарок псевдозрідженого шару. До складу сушарки ВС-150-КПІ входить корпус, два центробіжних вентилятори, калорифер, бункер готового продукта. Верхня частина корпусу є циклоном-уловлювачем висушеного продукта. Гаряче повітря поступає знизу апарата через призмоподібний газорозподільчий пристрій безпровального типу, що забезпечує рівномірне перемішування і теплообмін в шарі висушуваного продукта.Сухі гранули збираються в бункері накоплювачі, об'єм якого забезпечує роботу установки на протязі зміни. Сушарка ВС-150-КПІ має такі переваги: -невисока металоємність -можливість регулювання середнього часу перебування матеріалу в апараті -невелика площа, яку займає апарат -можливість повної автоматизації технологічних процесів -простота обслуговування Поряд з тим присутні недоліки: -втрати тепла на лінії подачі гарячого повітря з калорифера і з поверхні корпуса сушарки.

Висушений молочний білок - казеін є одним з найважливіших продуктів експорту України.Технологія отримання технічного казеїну передбачає такі операції: -отримання казеіну сирцю -пресування -подрібнення -сушіння Сушарка ВС-150-КПІ була створена для забеспечення потреб невеликих виробництв з об'ємом переробки молока до 40 т/зміну. Готовий продукт - це сухе щільне зерно любої форми. Розміри зерна для І-го вищого сорту не повинні перевищувати 5 мм, для ІІ-го до 10 мм однорідного кольору згідно зразка. Масова доля вологі повинна бути не більше 12%, при збільшеній вологості продукт погано зберігається. Зменшення вологості веде до зниження виходу продукта і збитків. Завдання отримання продукта з оптимальною вологістю дуже важлива і її можна досягти за допомогою сушарок псевдозрідженого шару. До складу сушарки ВС-150-КПІ входить корпус, два центробіжних вентилятори, калорифер, бункер готового продукта. Верхня частина корпусу є циклоном-уловлювачем висушеного продукта. Гаряче повітря поступає знизу апарата через призмоподібний газорозподільчий пристрій безпровального типу, що забезпечує рівномірне перемішування і теплообмін в шарі висушуваного продукта.Сухі гранули збираються в бункері накоплювачі, об'єм якого забезпечує роботу установки на протязі зміни. Сушарка ВС-150-КПІ має такі переваги: -невисока металоємність -можливість регулювання середнього часу перебування матеріалу в апараті -невелика площа, яку займає апарат -можливість повної автоматизації технологічних процесів -простота обслуговування Поряд з тим присутні недоліки: -втрати тепла на лінії подачі гарячого повітря з калорифера і з поверхні корпуса сушарки.

Ференс В.М., Улітько Р.М.


Коментарі

Коментарі відсутні

Обговорення статті






captcha